Tuesday, 5 June 2012

Alahai, kerja sekolah ~

Assalamualaikum :)
Hari ini nak cerita pasal kerja sekolah yang tak pernah habis. :( memang lah nama pon student kann ? 
kerja sekolah aku bertambah disebabkan kerja-kerja kursus yang tergendala. hehe..aku sendiri yang cari penyakitkan ! sekarang rasa la sendiri, adeh~ :( sebenarnya, kerja kursus tahun lepas belum beres lagi . iaitu akaun~ and tahun ini dapat lagi kerja kursus baru, huuhu...aku amek subjek elektif *akaun, ict and addmath* so, sekarang ini ketiga2 subjek ini ada kerja kursus ini...sekarang pon tengah cuti, so, memang patot la kena siapkn semua homework tu...tapi zaman sekolah, walaupon banyak homework, tapi time ni lah untuk kita bergembira, nanti dah tgalkan sekolah tak dapat lah, nak kembali balek...huhu
ape2 pon, pasrah je lah...macam ujian bakal kita hadapi selepas ini :) 
ok, dah tu je...hehe :D

ini ada lagu yang berlaku pada diriku :'(
enjoy <3

No comments:

Post a Comment