Thursday, 12 July 2012

kerja kursus oii ~

Assalamualaikum :)
hello hello :D ok, tak boleh nak happy sangat. Sebab kerja kursu akaun weh! tak siap lagi, huhu :( sedih nie, tapi aku redha, salah aku jugak kan, sapa suruh tangguh2 kerja, sekarang amekaw! ;( kan dah banyak kerja..ape2 pon, kena berusaha, aku harap dapat hantar secepat mungkin tapi masalahnya tadi siang masa kata sekolah cikgu dah warning! huhu. Kena hantar esok..Ya Allah, permudahkanlah kerja2 ku ini, insyaAllah :) wish me luck ok..thanks :D
lagi satu, Ramadhan dah hampir, semoga kita dapat mengurangkan semua sifat mazmumah, dapat tingkatkan kesabaran kita dengan semua orang, dan yang paling penting, dapat tambah kan lagi ibadah, amiin :) 
Assalamualaikum...

No comments:

Post a Comment